Berry Bikes

De diensten van Berry Bikes zijn uniek in de Kempen... Dit merkt u meteen aan de openingstijden en service! U kunt ook een afspraak maken buiten de openingstijden. Dat is pas service! Ook voor fietsverhuur kunt u bij Berry Bikes terecht.

Bowling Valkenswaard

Bowling Valkenswaard is volgens de klanten de gezelligste bowling van het zuiden, de bowling heeft een bourgondische uitstraling waar je je vlug thuis voelt. Elke week nieuwe thema’s en mensen ontvangen is een van onze sterke kanten. Onze bowling met 8 volautomatische A.M.F.-bowlingbanen en een grill restaurant is vanaf het begin een doorslaand succes. Voor elke party met een hoog feestgehalte kunt u er terecht.

Escape Bunker Valkenswaard

Escape Bunker Valkenswaard is een spannende escape room, met een historisch, educatief karakter. Locatie: een echte bunker uit WO II! Jullie worden opgesloten in één van onze kamers, waar jullie je wanen in oorlogstijd. Het doel is om binnen 60 minuten te ontsnappen aan de gevaren in deze angstaanjagende omgeving. Wij voeren jullie terug naar een donkere periode in onze geschiedenis: de tweede wereldoorlog. Op 10 mei 1940 vielen Duitse troepen Nederland binnen en volgde een bezetting van 5 jaar. Wat doe je dan? Kiezen jullie ervoor om onder te duiken zoals Anne Frank of om te vechten tegen de bezetter? De twee escape rooms “het Achterhuis” en “de Ondergrondse” zijn onvoorspelbaar en een ware beproeving. Welke keuze jullie ook maken: jullie zullen tegen spreekwoordelijke muren aanlopen in de vorm van puzzels, codes, raadsels en zoektochten naar objecten. Wees alert, want je weet niet wat de volgende stap van de Duitsers zal zijn…

Winterhapje

Eerst wandelen en herfst- en winterkou trotseren, daarna genieten van heerlijke hapjes bij diverse horecagelegenheden in Valkenswaard.
Van 01 oktober 2018 t/m 31 maart 2019 krijgt u tegen inlevering van één van de twaalf bonnen uit het Winterhapje boekje een gratis hapje bij één van de deelnemende ondernemers. De keuze is aan u: u mag alle bonnen besteden bij één restaurant of een bezoekje brengen aan alle deelnemende gelegenheden om te proeven van de diverse hapjes. De bonnen in één boekje kunt u met meerdere personen gebruiken, dus ga er op uit en laat u verrassen door de verscheidenheid aan hapjes. Geniet van een sfeervolle en smaakvolle herfst- en wintertijd met het  Winterhapje!

'T Geveltje Activiteitenboerderij

Altijd een dagje willen vertoeven op een boerderij? Dan ben je bij 't Geveltje aan het juiste adres. Diverse activiteiten o.a. badkuipvaren, cursus boer(in), geintrein en zeskamp. Leuke sportieve activiteiten op de boerderij.


Puur! Buitensport & Kanoverhuur

Rondom het stroomgebied van de Dommel organiseren wij onze outdoor-recreativiteiten, met als hoofdactiviteit kanoverhuur. Onze specialiteit is een op maat gemaakte kanotocht (in een kayak of meerpersoons-kano) die geheel bij u en uw gezelschap past. Om de drukbezette weekenden te ontzien is het ook mogelijk om met collega's, vrienden of familie na werktijd ontspannen te komen recreëren, afgerond met bijvoorbeeld een geheel verzorgde en vooral smakelijke barbecue: U wilt een kano huren? Kies voor DE echte specialist... bij ons krijgt u kanoverhuur de luxe! Naast Kanoverhuur zijn Jeux du Boer, Malpie-Cruisen, Country Golf, Kick Bike Steppen, ATB-ritten (met of zonder begeleiding), Survival-parcours, Schiet-Clinics, Loltrap-fietsen, Solex rijden en Paintball enkele van de activiteiten die wij kunnen aanbieden. Sportief, actief, avontuurlijk, creatief of culinair zijn enkele trefwoorden die deel uit kunnen maken van uw volledig verzorgd uitstapje

Rofra Sportieve Arrangementen

Een leuke dag weg met vrienden of familie? Een uitje regelen voor uw personeel? Een gezellige middagactiviteit of een geheel verzorgde dag inclusief catering en vervoer? De keus is aan u! Of u nu op zoek bent naar een lekker stukje kanoën over de Dommel, een actief potje paintball op het unieke outdoorterrein of een creatieve workshop schilderen, bij Rofra bent u voor elk uitje aan het juiste adres.

Monkeytown Valkenswaard

Kinderen kunnen bij ons in het indoor speelparadijs klimmen en klauteren, kruipen door tunnels, springen op de trampolines en glijden van onze glijbanen. Spelen en ravotten in de ballenbakken of racen op onze kartbaan. Ook onze allerkleinste apenkoppen kunnen terecht in de mini-zone. Kom naar Monkey Town Valkenswaard en beleef, samen met jouw kinderen, een heerlijk indoor dagje uit.