Pannenkoekenrestaurant de familie Suykerbuyck.

Pannenkoekenhuis ‘De Familie Suykerbuyck’ is een gezellig pannenkoekenhuis in Borkel en Schaft, gelegen tussen Lommel (BE) en Valkenswaard (NL). Speciaal voor de kinderen is er een speeltuin, maar ook binnen is er voldoende speelgoed om de kinderen te vermaken, er rijdt zelfs een klein treintje boven door de zaak rond. Naast het pannenkoekenhuis is een aanlegplaats voor paarden en ook honden zijn van harte welkom bij ons. Vanuit het natuurgebied de Malpie kunt u bij familie Suykerbuyck terecht voor een lekker kopje koffie of voor een heerlijke hartige of zoete pannenkoek.

Hoeveijs

In 1995 hebben we de ouderlijke boerderij overgenomen die bestond uit roodbont melkvee en bruine legkippen. In de jaren erna zijn we overgegaan op scharrelkippen en zijn we begonnen met het maken van ijs van onze eigen koeienmelk. De koeien lopen ’s zomers lekker buiten. Binnen hebben we 100 zitplaatsen met een ruime speelhoek voor ± 90 kinderen. Buiten hebben we in de zomer een terras met ± 125 zitplaatsen en een speeltuin met o.a. trampolines, skelterbaan, zandbak en klimtoestellen.

't Oude Wandelpark

’t Oude Wandelpark heeft een volledig omheinde speeltuin en een ruime binnenspeelruimte. Voor uw kinderen is het dus een feest om bij ’t Oude Wandelpark te komen. De grotere kinderen kunnen op avontuur in het bos achter het café. ’t Oude Wandelpark heeft ook aan uw kinderen gedacht. Onze speeltuin is omheind en er staan diverse glijbanen, een klimrek en andere kinderattracties. De speeltoestellen staan op veilige afstand van elkaar, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om het welzijn van uw kinderen. Er staan ook picknicktafels rondom de speeltuin, dus u kunt in de buurt van de kids een drankje nuttigen. We hebben ook een binnenspeelruimte, want in Nederland is het niet altijd goed weer. We hebben er een flipperkast staan en vertonen doorlopend tekenfilms. Ook is er knutselmateriaal voor uw kinderen. De kleintjes kunnen dus altijd spelen in ’t Oude Wandelpark!


Herberg de Taamvenhoeve

Herberg de Taamvenhoeve is een bourgondisch restaurant met een uitgebreid aanbod. Ze bieden een zeer uitgebreide lunchkaart en vele gerechten à la carte in ons sfeervolle restaurant. Ook is er voor de kleintjes een grote buitenspeeltuin met diverse speeltoestellen.