Met de app ‘HiddenTracks’ maak je kennis met Woudje. Bij de bossen bij Harba Lorifa is hij op zoek naar zijn kaboutervriendjes. Jij kunt hem helpen al zijn vriendjes te zoeken… Deze leuke interactieve speurtocht is ongeveer 2,5 km lang en duurt een uurtje.
Voor de speurtocht heb je een code nodig. Deze is verkrijgbaar bij VVV Valkenswaard en Harba Lorifa.

BELANGRIJK!!!
Het betreft hier een augmented reality game. Door de techniek van de App, dient de te gebruiken telefoon/tablet aan een aantal eisen te voldoen. Zo moet het toestel bijvoorbeeld beschikken over GPS en een kompasfunctie met gyroscoop.
• Installeer thuis eerst de app “HiddenTracks” voor iOS of Android. Wanneer deze niet gevonden wordt, ondersteunt het toestel de app niet en is het helaas niet mogelijk deze te gebruiken voor de speurtocht.
• Als het lang geleden is dat je een software-update hebt geïnstalleerd, kan het zijn dat de app niet (goed) werkt. Controleer dit vooraf even. Je hebt minimaal iOS 8 nodig en voor Android 4.0.3 en hoger.
• Bij aankomst bij Harba Lorifa ontvang je een couponcode. Voor het activeren van de code heb je internet nodig. Bij Harba Lorifa kun je gebruik maken van gratis WiFi.

Tips voor onderweg:
Heb je een hoesje om je telefoon of tablet? Zorg dan voor je begint aan de speurtocht, dat de camera vrij is.
Anders werkt de kabouterzoeker niet. Zet vooral ook het geluid aan.
De kabouters gaan altijd over de paden. De wichelroede wijst je de weg. Deze kan je een breed pad in sturen of een smal paadje, maar wel altijd een pad.
Met de kabouterzoeker moet je écht zoeken naar kabouters… links, rechts, voor je, achter je… en heel heel soms of misschien een enkele keer… boven je.

Alle kabouters gevonden?
Als je alle kabouters vindt, is er nog iets leuks aan het einde van de speurtocht. Hiermee kun je bewijzen dat jij een échte speurneus bent. Dit wordt voor alle kinderen beloond met een leuke verrassing bij terugkomst bij Harba Lorifa.

Deelname aan deze interactieve speurtocht kost € 3,50* per couponcode. Wil je een extra knapzakje zonder code maar mét verrassingen? Dan betaal je daar € 3,50* voor.