VVV-agentschappen Heeze en Leende en VVV i-point Heeze

Bent u hier op vakantie of komt u hier een dag recreƫren? Begin de dag dan goed bij ons VVV-agentschap in Heeze of Leende of bij het VVV i-point in Heeze.

Onze vrijwilligers helpen u graag op weg en kijken samen met u naar de mogelijkheden.
Bij het VVV-agentschap vindt u allerlei fiets- en wandelroutes, ansichtkaarten, informatie over heel veel verblijfsaccommodaties, bezienswaardigheden, culinaire mogelijkheden en evenementen en activiteiten.

Heeze-Leende heeft een prachtige bewaarbrochure die u hier online kunt bekijken. Bij de VVV's en bij meer dan 100 bedrijven vindt u deze bewaarbrochure en ook de 4 folders terug. Dit geeft u een goed totaal overzicht van de mogelijkheden op het gebied van Cultuur, Culinair, Natuur en Verblijf in onze mooie en gezellige gemeente Heeze-Leende. Wanneer de VVV-agentschappen gesloten zijn, kunnen de lokale bedrijven u ook adviseren over de mogelijkheden in en om gemeente Heeze-Leende.

VVV i-point

Wanneer de VVV-agentschappen gesloten zijn, kunt u het VVV i-point raadplegen voor meer informatie
U vindt het VVV i-point in de gevel aan de voorkant van het Gemeentehuis in Heeze - Jan Deckersstraat 2.

Wij wensen u veel plezier!

VVV agentschap Heeze (Lektura)
Jan Deckersstraat 19a, Heeze
5591 HN Heeze
Telefoon: +31 (0)40-2261857