Bereikbaarheid

Gemeente Heeze-Leende is goed bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en met de fiets.
Heeze heeft haar eigen station, daarnaast liggen Heeze en Leende beiden aan de snelweg (A67 en de A2).
 
Met de auto - routebeschrijving:
Vanuit Tilburg/'s-Hertogenbosch/Nijmegen/Antwerpen:
Volg bij Eindhoven de richting Venlo (A67) Eerstvolgende afslag "Geldrop / Heeze", weg richting Heeze volgen, de doorgaande weg door Heeze volgen om naar Leende, Sterksel of Leenderstrijp te gaan.

Vanuit Venlo:
Voor Eindhoven de afslag "Geldrop / Heeze". Weg richting Heeze volgen, de doorgaande weg door Heeze volgen om naar Leende, Sterksel of Leenderstrijp te gaan.
 
Vanuit Maastricht:
Volg de A2, neem de afslag "Valkenswaard". Onderaan de afslag gaat u rechtsaf richting Leende, op de eerste T-splitsing in Leende kunt u rechtsaf naar Leenderstrijp en linksaf naar Heeze en Sterksel.   
 
Openbaar vervoer:
Het station in Heeze is op loopafstand van het centrum. Het station in Heeze ligt op het traject Eindhoven - Weert. De trein vertrekt in beiden richtingen overdag om het half uur. Voor actuele aankomst en vertrektijden zie www.ns.nl of www.9292.nl 
In Heeze rijdt ook een buurtbus. Bij het station ligt een bushalte voor een aantal lokale buurtbussen. 
Voor meer informatie hierover zie: http://www.buurtbus457-458-459.nl/Home.html

Buslijn 173 rijdt van Eindhoven via Leende, Soerendonk, Maarheeze, Budel, Budel-Schoot en Budel-Dorplein naar Weert. Buiten de spits en op zaterdag en zondag is er een uursdienst tussen Leende en Maarheeze. Buiten de spits en op zaterdag overdag rijden 1x/uur de ritten van Eindhoven naar Weert niet verder dan Leende, Dorpstraat en sommige ritten rijden buiten de spits en op zaterdag overdag vanuit Weert niet verder dan Maarheeze, Station. In de spitsuren rijdt lijn 173 het hele traject elk halfuur. 's Avonds en op zondag wordt elk uur het gehele traject gereden. Sommige ritten beginnen en eindigen in Budel, Nieuwstraat. Zie hiervoor www.ovinnederland.nl