Maak op een innovatieve manier kennis met deze prachtige omgeving!

De thematische belevingsroute genaamd “Van Gogh’s streken” is te downloaden in de App Store of Google Play Store.

De app bestaat uit diverse fietsroutes op de smartphone die de aanwezige toeristische hotspots met elkaar verbinden. Om de app te ondersteunen is de fysieke Van Gogh's Streken fietskaart te koop bij de VVV kantoren. Diverse routes zijn bij aankoop van de fietskaart gratis te downloaden.
Door middel van filmpjes, geluidfragmenten en augmented reality is een route echt te beleven. Ontdek de mooie dorpen in de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen. De app is gratis te downloaden via een wifinetwerk. Vervolgens zijn er diverse routes in de app te koop.

De fietskaarten zijn verkrijgbaar bij de VVV kantoren in de gemeenten Heeze-Leende, Geldrop-Mierlo en Nuenen. Maak ook vooral gebruik van de aanbiedingenpagina in de app waar veel plaatselijke ondernemers trakteren op aantrekkelijke aanbiedingen. Vaak zijn dit leuke kortingen op heerlijke versnaperingen tijdens een route.

Beleef de natuur en cultuur onderweg en maak via de app, Van Gogh’s streken, kennis met de bewoners, heide, bossen en geschiedenis van deze gemeenten. Ga samen met een inwoner van weleer of van nu op pad door dit stuk prachtig Brabants landschap.

Dus download “Van Gogh’s streken“ in de App Store of Google Play Store, bemachtig een fietskaart en stap op de fiets!