Loop eens binnen bij de VVV

Wij informeren u graag over alle mogelijkheden die Cranendonck heeft om actief te recreëren of helemaal tot rust te komen in de prachtige natuur. 
U vindt bij ons een uitgebreid assortiment aan wandel- en fietskaarten, o.a. diverse lange afstandsroutes, mountainbikeroutes en alle Falk fietsknooppunten-kaarten. Wegenkaarten en kampeergidsen verkopen wij natuurlijk ook. Daarnaast hebben wij informatie over musea, bezienswaardigheden, activiteiten voor alle leeftijden en evenementen in het dorp en de omgeving. Hugterheide,het Cranendonckse bos en Buulderbroek, de Pan, de Vloeten, t Goor, het Kranenveld, het kasteeltje Cranendonck, de Hoort en het Ringselven. 

Ook voor een leuk cadeau (onze streekproducten, o.a. het Budels bier, de blauwebessen produkten van Jan Janssen Budel, de produkten van imker Het Wilgenroosje) en souvenirs uit Brabant en Cranendonck kunt u bij ons terecht. Een kleine selectie uit ons aanbod:, spaar klompjes,  beeldjes van "Os Moen" (staat voor de gastvrijheid), De kraanvogel (kroënekrôan in dialect  en symbool van de gemeente) en  een lees plankje (lêsplenkske) in  het  Budelse dialect (. Uiteraard bent u bij ons aan het juiste adres voor de VVV-bonnen.

Als u op zoek bent naar een leuk groepsuitje, dan is onze Centrumwandeling een aanrader! Tijdens deze cultuurhistorische wandeling vertellen onze enthousiaste gidsen u alles over de geschiedenis van Cranendonck en wijzen zij u op markante plaatsen en monumentale gebouwen. Een bezoek aan het Smokkelmuseum brengt u terug in de tijd van de smokkelaars(vooraf bespreken). 

Bij een bezoek aan Cranendonck hoort natuurlijk ook een hapje en een drankje. Dit wordt extra aantrekkelijk met ons ‘Heide Hapje’ en ‘Winterhapje’. Deze bonnenboekjes zijn in Maart  weer verkrijgbaar bij de VVV  .

Locatie  en openings tijden

Wij heten u van harte welkom in onze VVV winkel!