Valkenswaard in Hemelse Sferen

Jaja Valkenswaard in Hemelse Sferen is er weer!
Kom gezellig een dagje langs op dit evenement!

Star Promotions organiseert in opdracht van en in samenwerking met Stichting Centrummanagement Valkenswaard op donderdag 30 mei 2018 weer de gezellige Braderie tijdens Valkenswaard in Hemelse Sferen in het centrum van Valkenswaard. Heeft u ook zin om een dagje rond te snuffelen op dit evenement? Kom dan gerust even langs. De braderie zal plaats vinden op:
• Donderdag 30 mei van 10:00 – 17:00
Laat u verrassen door het brede assortiment aan artikelen verdeeld over ongeveer 300 kramen. Denk onder andere aan diverse kleding, sieraden, woondecoratie, speelgoed, hobbyartikelen, babyartikelen, schoonmaakproducten en nog veel meer. Voor iedereen iets leuks!
Na het rondsnuffelen op de braderie kunt u terecht bij de verschillende eetkramen en snack tentjes. Er zijn verschillende etenswaren te verkrijgen zoals Griekse specialiteiten, bara’s, Oliebolen, poffertjes, suikerspin, vis, loempia, churros, patat en hamburgers. Al dit lekkere eten is verkrijgbaar op dit evenement. Naast het lekkere eten kunt u ook een lekker drankje bestellen, onder andere een ijskoud glas frisdrank of een warme kop koffie of thee bij de vele horeca gelegenheden.
Gezellig toch een markt om rond te snuffelen en wat te eten en te drinken? Buiten dit allemaal hebben we ook verschillende attracties. Speciaal voor de kinderen hebben we een draaimolen en scooterbaan. En als ze daar mee klaar zijn kunnen ze verder gaan met eendjes vangen.
Klik hier voor de Facebookpagina
www.facebook.com/StarPromotionsBraderie
Zet 30 mei in uw agenda en kom langs op de Braderie tijdens Valkenswaard in Hemelse Sferen!
Gezellig een dagje uit met het gezin!
Voor eventuele vragen zijn wij bereikbaar op 0105243434
Heeft u suggesties voor de Braderie? Dan mag u ons een belletje geven of een mail sturen naar info@starpromotions.nl 

Praktische informatie

Leeftijd
Leeftijd jeugd Alle leeftijden
Donderdag 30 mei 2019 Vanaf 10:00 tot en met 17:00

Markt Model.NdtrcItem.HouseNumber
5554 CC, Valkenswaard