The Wieners & Friends Play Country

Zondag 19 mei 2019 zijn The Wieners terug in Café Zaal Du Commerce, Valkenswaard, onder de noemer: The Wieners & Friends Play Country. De special guest van deze middag is Dick van Altena.

Dick van Altena is een van de beste en bekendste countryzangers van Nederland, was vele jaren de frontman van Major Dundee en heeft als songwriter meer dan 1000 liedjes op zijn naam staan. Onlangs vierde Dick zijn 40-jarig jubileum en werd hij onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Meer weten over Dick van Altena? Zie deze documentaire.

Op 19 mei zal Dick 'solo' zijn favoriete country-klassiekers zingen en spelen, waarna ook The Wieners zich van hun country-kant zullen laten horen. De avond wordt besloten met een gezamenlijk optreden door Dick van Altena & The Wieners.

U vindt Café Zaal Du Commerce aan de Frans van Beststraat 7A, te Valkenswaard. Op zondag kan gratis worden geparkeerd in de buurt. Het concert om 16:00 uur was binnen enkele dagen uitverkocht, daarom komt er een extra show en wel om 20:00 uur. De zaal bevindt zich achterin het café en gaat open om 19:30 uur, het café is 's middags al open.

Het luisterconcert is toegankelijk voor maximaal 100 bezoekers. Voor iedereen is er een zitplaats. Kaartjes à € 10,- per stuk zijn te koop in de webshop van The Wieners, zie www.hihosilver.nl/ducommerce. Ook af te halen bij Hi Ho Silver in Dommelen, bel dan eerst even voor u komt: 040-2075747.

Cultuur
Genre Concert