Taalcafé Budel

Wil je graag samen met anderen je Nederlands oefenen? Kom dan naar het Taalcafé. Hier praat je met elkaar over allerlei onderwerpen zoals werk, boodschappen doen, eten en drinken, hobby’s en gezondheid. Zo kan je in een informele sfeer op je eigen niveau Nederlands oefenen.

Nederlands is een moeilijke taal om te leren. Ook voor mensen die de taal (deels) onder de knie hebben, is het belangrijk om te blijven oefenen. In het Taalcafé ontmoet je andere mensen die ook Nederlands willen leren. Het Taalcafé is geen cursus, maar een plek waar je in een gezellige sfeer met elkaar over alledaagse onderwerpen praat.

Bibliotheek De Kempen houdt in samenwerking met Cordaad Welzijn iedere tweede en vierde donderdag van de maand het Taalcafé in de Bibliotheek in Budel. Vrijwilligers heten je van harte welkom, voeren de gesprekken en helpen je met oefenen.

Meedoen?
Je bent van harte welkom! Het Taalcafé is gratis. Aanmelden is wenselijk, maar gewoon binnenlopen mag ook. Wil je graag als vrijwilliger de Taalcafés ondersteunen? Neem dan contact met ons op. Contact opnemen of aanmelden kan via: Carrie van Hoef, telefoon 06-10208470, e- mail: carrievanhoef@cordaadwelzijn.nl.

Dag Van Tot Toelichting
Donderdag 24 oktober 2019 19:30 21:30
Donderdag 14 november 2019 19:30 21:30
Donderdag 28 november 2019 19:30 21:30