Oldtimer Keientrek Gastel

Dit weekend presenteert Stichting Keientrek de vierde editie van de Oldtimer Keientrek. Het belooft een weekend te worden vol spektakel voor jong en oud. Oude tractoren zullen met een ketting een of meerdere blokken beton over de uitgezette baan slepen. Wie het verste komt wordt uitgeroepen tot winnaar. Bovendien zal er heel wat ambiance zijn in de feesttent en ook voor de kinderen is er heel wat animatie voorzien.

Op zaterdag is iedereen vanaf 19.00 uur welkom aan de Kouwbergen, tussen Gastel en Soerendonk. Er worden demonstraties gegeven van gloeikoppen en ook zullen drie prinsen carnaval uit de regio de strijd met elkaar aangaan op een oldtimertractor. Daarna gaat de feestavond van start met een optreden van feestband De Rousers. Zondag 5 augustus staat dan de echte wedstrijd op het programma. De aanvang is om 10.00 uur. “Deze editie hebben we het maximaal aantal deelnemers van 75 bereikt,” vertelt voorzitter Jan Bax van de Stichting Keientrek. “Er is een grote variatie aan deelnemers uit Cranendonck en omstreken. Alle tractoren, gloeikoptractoren maar ook de kleine en grote tractoren zijn allemaal 35 jaar of ouder.”

De Oldtimer Keientrek gaat door op zaterdag 4 en zondag 5 augustus aan de Kouwbergen. De entree is gratis. Voor de kinderen is er naast heel wat entertainment ook een springkussen voorzien. Voor meer informatie kan je zeker een kijkje nemen op de Facebookpagina van Keientrek Gastel.

Praktische informatie

Dag Van Tot Toelichting
Zaterdag 3 augustus 2019 19:00
Zondag 4 augustus 2019 10:00

Kouwbergen Model.NdtrcItem.HouseNumber
6027 NS, Soerendonk