Ochtendwandeling of heidelunch

Ochtendwandeling:
De heide ontwaakt. Een sluier van nevel hangt boven de velden. Ga samen met de gids van Staatsbosbsheer op pad om dit moment van de dag te beleven. Vogels ontwaken, hagedissen zoeken een plekje in de zon om zich te warmen. Zo'n frisse ochtendwandeling wekt de eetlust op. Na afloop staat dan ook een stevig heideontbijt voor je klaar bij Hostellerie Vangaelen. Daar maak je kennis met streekproducten als Heezer geitenkaas, kruidensalade en boerenbrood. Een fijne wandeling voor vroege vogels!

Duur: 2 - 2,5 uur
Kosten: € 14.50 per persoon (prijswijzigingen voorbehouden)
Aanmelden:  Hostellerie Vangaelen Heeze; telefoon 040-2263515 of info@hostellerie.nl
Bij voorkeur minimaal 1 week van te voren aanmelden.
Programma;  u kunt dit arrangement boeken van maandag tot en met vrijdag van 08.00 - 10.00 uur
Deelname: Individueel of per groep.
Tip: stevige wandelschoenen.

Lunchwandeling:
Maak een stevige wandeling over de Strabrechtse heide en door de Hubertusbossen. Samen met de gids van Staatsbosbeheer ontdek je het landschap met haar bewoners. Wandelen wekt de eetlust op: in Hostellerie Vangaelen staat dan ook een uitgebreide heidelunch voor je klaar. Natuurlijk met ingrediënten van de Strabrechtse heide, zoals groente kruidenslade. Een gezellige, smakelijke afsluiter!
 
De keuken van Hostellerie Vangaelen staat bekend om zijn ambacht en pure passie. Alle ingredienten komen van de Strabrechtse Heide; Op de brink alias  "De Plaetse"is een groente- en kruidentuin. Samen met Constance, onze groentevrouw, planten/kweken wij de gewassen en laten wij de natuur zijn werk doen.
  
Duur: 1.5 - 2 uur
Kosten € 20.00 per persoon (vanaf 6 personen) (prijswijzigingen voorbehouden)
Aanmelden Hostellerie Vangaelen Heeze, Telefoon: 0402263515 of info@hostellerie.nl
  
Programma: 
Vanaf  09.30 uur wordt u ontvangen bij  Hostellerie Vangaelen met een kopje koffie of thee. De heidegids(en) neemt u mee naar de Strabrechtse Heide. Rond de klok van 13.00 uur kunt u aanschuiven voor de heerlijke lunch.
U kunt ook kiezen voor een middagprogramma, waarbij u start met de lunch en vervolgens de wandeling maakt.

Kapelstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5591 HE, Heeze