Nieuwjaarsviering Mannenkoor Herenaccoord

Woensdagavond 23 januari 2019 wordt een buitengewoon gezellige en zeer muzikale avond. Een avond waarbij vriendschap en muzikaal plezier samen komen.

Voor wat betreft optredens heeft het Herenaccoord toezeggingen gekregen van:

Elpee bestaande uit Lenneke Brussé en Puk van Hout.

Twee dames die een gedegen muzikale opleiding gehad hebben en met veel enthousiasme eigen liedjes maken en professioneel uitvoeren.

Ze weten telkens ons publiek te boeien.

Neil Foreman met zijn vocalgroep GENTL

Exclusief voor Valkenswaard gaat deze vocalgroep een optreden verzorgen. U gaat kennismaken met muzikaal talent op hoog niveau.

Jan van Overveld

Bij het concert van het Herenaccoord met Jong Talent heeft Jan zijn kwaliteiten laten zien als begeleider van diverse talenten. Hij laat bij de nieuwjaarsviering zien dat hij ook op solistisch niveau zijn mannetje staat.

Het beloofd wederom een zeer genoeglijke avond te worden waarvoor het koor U, vrienden van het koor en geïnteresseerden van harte uitnodigen.

Het Herenaccoord is een gezellige groep mannen die mooie liederen, goed willen zingen en waarbij sociaal contact hoog in het vaandel staat. Dat kan met onze geweldige dirigent en amicale pianist

Gratis toegang

Woensdag 23 januari 2019 vanaf 20:00