Nieuwjaarsmatinee

Zoals elk jaar begint KGZ De Volharding het nieuwe koorjaar met een feestelijk Nieuwjaarsmatinee.

Het koor opent de matinee met een keuze uit zijn operetterepertoire en andere luchtige liederen. De wens om in samenwerking met een plaatselijke muziekgroep op te treden kan dit jaar weer in vervulling gaan: De Tantes uit Valkenswaard is een vriendinnengroep die hun repertoire van liedjes uit de jaren 60 en 70 brengt op een zo aanstekelijke manier dat het vanzelf meezingers worden, maar dan op hoog niveau!

Het slotnummer wordt door de twee groepen gezamenlijk gebracht en mondt uit in de gezellige nazit in de foyer van de Hofnar die vaste bezoekers niet willen missen!

Het koor staat o.l.v. Leo Smeets en de vaste pianist is Frans van Tuijl.

Dit matinee vindt plaats op zondag 6 januari 2019 in De Hofnar.
Aanvang 13.00 uur.
Kaartjes à € 14,00 (inclusief 1 gratis consumptie) kunt u bestellen bij de leden van De Volharding en theater de Hofnar en voor aanvang van de matinee in de Hofnar.

Van Tot Toelichting
€ 14.00 inclusief 1 consumptie