Klimroostreffen

Vrijdag 5 juli t/m zondag 7 juli vindt het Klimroostreffen weer plaats. Dit jaar alweer de 20e editie.
Georganiseerd door MTC De Cityriders en met als doel zoveel mogelijk zijspanrijders
trikers, quadrijders en motorrijders naar Budel te krijgen, om vervolgens op zondag 7 juli
een tourrit te gaan maken met mensen met een beperking van stichting de Klimroos uit Budel.
Gaande weg de jaren zijn er ook individueel nog een aantal deelnemers bij gekomen uit
de omgeving van Hamont-Achel en Cranendonck.
Vanaf vrijdag 5 juli 14.00 uur is de poort geopend en is kamperen voor motorrijders op ons terrein aan de Poelderstraat nabij zwembad de Zuiderpoort mogelijk.
Voor de kinderen zijn er natuurlijk weer de springkussens.
Een kleine impressie van ons programma:
Vrijdagavond : Dj Frank groenen,
Zaterdagavond live muziek met de Befaamde "Classics Revival Band "
Zondagmorgen v.a. 10.00 uur opstellen voor de rit, vertrek van de rondrit 10.30 uur. H
Na afloop van de rondrit wordt er aan de deelnemers en hun rijders weer een lunch aan geboden. De feestmiddag wordt in gang gezet door Polonaise pop trio “We méle” en Dj Frank Groenen die er weer een gezellige boel van gaan maken. Gevolgd door een karaokewedstrijd tussen onze deelnemers.
Alleen meerijden met de rit zondagmorgen kan natuurlijk ook. De leden van MTC de Cityriders willen nog wel laten weten dat ook niet motorrijders dit weekend van harte welkom zijn en het gehele evenement entree vrij is.

Dag Van Tot Toelichting
Vrijdag 5 juli 2019