Health & Sports club Valkencourt

Voor de aller jongsten (vanaf 10 weken) tot opa en oma; met alle leeftijdsgroepen houdt Health & Sports Club Valkencourt rekening. Meer dan 25 verschillende faciliteiten, variërend van inspanning tot ontspanning.
Individueel sporten of in groepsverband, op een hoge of een lage intensiteit. Binnen en/of buiten, van zwemactiviteiten tot balsporten. Voor elk wat wils. Na het sporten even heerlijk ontspannen? Ook dan bent u bij Health & Sports Club Valkencourt aan het juiste adres. Droom even weg in één van onze sauna’s, kom weer helemaal in balans tijdens een behandeling en/of massage bij Spa & Beauty Valkencourt of zwem op uw gemak een paar baantjes in ons zwembad. Natuurlijk kunt u ook op uw gemak een heerlijk kopje koffie nuttigen in onze gezellige brasserie, welke van alle gemakken is voorzien.