Happen en trappen Guitenroute 50km

Mediterraans genieten in een oer-Brabantse omgeving
Sportief bezig zijn, genieten van de buitenlucht en de schitterende natuur en bij elke stop een culinaire verrassing. Dat zijn de uitgangspunten van deze culinaire fietstocht.

Kunst van genieten
De start is bij restaurant Daykaffee ‘t Brouwershuis in Leende. Het Daykaffee wordt mede gerund door mensen met een lichte verstandelijke beperking. Zij krijgen hierbij begeleiding van Stichting De Schakel. U begint de dag met een kopje koffie en appelgebak; daarna begint u aan de fietstocht.
De eerste etappe brengt u naar Restaurant Artist. Dit restaurant ligt in het centrum van Heeze naast Galerie des Beaux Arts, zeker de moeite waard om een kijkje te nemen. Verheugt u zich op een smakelijk voorgerecht, want het motto is hier: ‘Kunst van culinair genieten’.

Mediterrane sferen
Vanuit Heeze fietst u verder door de Brabantse bossen richting Geldrop. De route voert u naar partycentrum Cocody. Zittend op het schitterend aangelegde terras, met uitzicht over het water, waant u zich hier al snel in mediterrane sferen. Een heerlijke kop soep maakt de beleving compleet.
Vanuit Geldrop fietst u over de Lieropse en Strabrechtse heide naar restaurant & pannenkoekenhuis De Hoijse Hoeve in Someren. Mede dankzij de prachtige ligging is ook deze horecagelegenheid al jarenlang een populaire rustplaats van fietsers en wandelaars. Op het terras geniet u van een fantastisch hoofdgerecht.
De laatste etappe voert u ten slotte terug naar Leende. Bij eetcafé Du Commerce wordt u hartelijk ontvangen met een heerlijk dessert. Uiteraard is er gelegenheid om hier nog wat na te borrelen.

Praktische informatie
-kosten: € 38,50 (Prijswijzigingen voorbehouden)
- deze route is te boeken vanaf 11.00 uur
- voor meer informatie over deze of andere routes in de omgeving zie www.happenentrappen.nl/route/10
- Voor meer informatie over deze route kunt u contact opnemen via guitenroute@happenentrappen.nl
- Fietshuur is mogelijk via Noten Tweewielers, www.notentweewielers.nl 040-8439566

Schoolstraat Model.NdtrcItem.HouseNumber
5591 HL, Heeze