Groot Senioren Zomerfeest 'Recht van de plank'

Groot Senioren Zomerfeest 'Recht van de plank'
Een feest met levende muziek en dans, met amusement en vermaak voor iedereen, maar ook met een smakelijke hap voor flinke honger en een keuze aan drankjes met en zonder schuim of bubbels.

De enthousiaste werkgroep activiteiten van de Senioren vereniging Budel houdt niet op om jullie speciale aandacht te vragen voor het grote evenement dat dit jaar voor het urst op het terras en in de tuinen van de Wielerbaan voor jullie allemaal zal worden georganiseerd.

Onder de weinig verhullende titel “RECHT VAN DE PLANK” zal op zaterdag 17 augustus een spraakmakend zomerfeest in de openlucht worden uitgerold. Een feest met levende muziek en dans, met amusement en vermaak voor iedereen, maar ook met een smakelijke hap voor flinke honger en een keuze aan drankjes met en zonder schuim of bubbels.

Om ook op vochtige weersomstandigheden voorbereid te zijn voorziet de organisatie in een aantal royale tenten en een dansvloer in de openlucht. Voor het overige op dit moment alleen nog maar geheimzinnigdoenerij. Wel van belang is dat je van ons kunt aannemen dat je komst naar De Wielerbaan die zaterdagmiddag, ruimschoots beloond zal worden. Maar voor het overige nog pssst.

Praktische informatie

Zaterdag 17 augustus 2019 vanaf 15:00

Maarheezerweg Model.NdtrcItem.HouseNumber
6021 CN, Budel