Een belevingsroute: Van Gogh's Streken

Welkom in Van Gogh's Streken
Kies een route naar keuze uit en laat je verrassen! De routes lopen de gemeenten Heeze-Leende, Nuenen en Geldrop-Mierlo.; van de Achelse Kluis op de grens van Nederland en België tot in het buitengebied van Nuenen.

Cultuur, rijke historie en prachtige natuur
Laat je verrassen door al het moois dat het achterland van de streek van Van Gogh te bieden heeft. Van Gogh’s Streken heeft verschillende thematische fietsroutes vol met belevingspunten dankzij augmented reality: een video met prachtige beelden of een audiofragment met een leuk en informatief verhaal. Zo ontdekt u op een interactieve manier de mooie dorpen in de gemeenten Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende en Nuenen.
  • de highlightroute biedt u een unieke inkijk bij allerlei bezienswaardigheden middels diverse filmpjes en geluidsfragmenten in de belevingsroute app;
  • de natuurroute waar u op pad gaat met de Boswachter voor een prachtige kijk in de natuur van deze dorpen; 
  • de cultuurroute waar Vincent van Gogh u rondleidt langs bijzondere culturele bezienswaardigheden die deze dorpen rijk zijn. 
Maak gebruik van de fysieke kaart en de app
Dit prachtige product is in de afgelopen jaren verder uitgebreid en doorontwikkeld. Bij aanschaf van de fietskaart Van Gogh’s Streken ontvangt u 2 codes die het mogelijk maken om, via de gratis te downloaden app Van Gogh’s Streken, de filmpjes en/of geluidsfragmenten onderweg te bekijken en te beluisteren.

De app is te downloaden voor zowel Apple als Android. Wanneer u in de App Store of Google Play zoekt op “Van Gogh’s Streken” verschijnt de app bovenaan de zoekresultaten. De app is gratis te downloaden, de verschillende routes in de app zijn te koop.