Driving Valkenswaard International

Welkom bij Driving Valkenswaard Internationaal (DVI). Vier dagen topsport in Borkel en Schaft (bij Valkenswaard). DVI biedt mensport op het hoogste niveau. In een prachtige omgeving; de terreinen van Exell Equestrian. Tijdens Driving Valkenswaard International betreden alle internationale topteams de piste voor de onderdelen dressuur, marathon en vaardigheid. Naast de individuele wedstrijden is DVI ook gastheer van de enige officiële landenwedstrijd voor vierspannen die Nederland mag organiseren.

Naast spectaculaire paardensport betekent Driving Valkenswaard International ook een geweldige dag uit voor het hele gezin. Zelfs uw trouwe viervoeter is welkom (indien aangelijnd). In het gezellige Promo Village vindt u diverse leuke stands met producten van lifestyle tot paardensport. De jongste bezoekers kunnen zich lekker uitleven in het Kids Village. Maar er is meer. Zoals een spectaculaire Bicycle Challenge en de Tug of War (touwtrekken).

De toegang is gratis. Voor het parkeren wordt een vergoeding van € 5,- gevraagd.

Parkeren voor gehandicapten is gratis.

Parkeren kost 5 euro.

Dag Van Tot Toelichting