Doe-Week Dommelen - WIE IS JOUW FAVORIETE SUPERHELD???

Dommelen - Dit jaar zal Doe-Week Dommelen, zoals elk jaar, plaatsvinden in de laatste week van de zomervakantie voor het basisonderwijs (regio Zuid) en wel van maandag 12 augustus tot en met vrijdag 16 augustus. Het thema voor deze 44e Doe-Week is: “Superhelden”. Meer informatie over de invulling van onze geweldige kindervakantieweek kunt u vinden op www.doe-week.nl.

Wij zijn ook dringend op zoek naar spontane vrijwilligers vanaf 15 jaar
Want zonder vrijwilligers geen Doe-Week Dommelen!!! Zoals je weet zijn we elk jaar weer afhankelijk van de inzet van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers. Dus heb je zelf tijd en zin, of ken je iemand die zich wellicht in wil zetten voor onze geweldige kindervakantieweek, meld je dan vandaag nog aan! Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier op www.doe-week.nl/vrijwilligers.

Speel de rol van je leven!!!
We zijn nog op zoek naar spontane figuranten voor tijdens de speurtocht op dinsdag, woensdag en donderdag. Voor kleding in het thema wordt gezorgd, maar je mag er natuurlijk zelf je eigen draai aan geven. Kun je maar 1 of 2 dagen...alle hulp is welkom. Meld je aan via onze website.

Ouders doen dit jaar ook mee!
Ouders van kinderen in de P-groepen (kleuters) worden verzocht dit jaar ook een dagje mee te helpen, zodat ook de veiligheid en gezelligheid van de jongste kids gewaarborgd is!

Ook als je maar een paar dagen of dagdelen kunt, is dat geen enkel probleem. Opa's, oma's, vaders, moeders, oudere broers & zussen, vrienden en kennissen, iedereen is natuurlijk van harte welkom!!!

Maatschappelijke stage
Het is natuurlijk ook mogelijk om als vrijwilliger bij Doe-Week Dommelen je maatschappelijke stage te doorlopen... en zeg nou zelf, werken met kids, samen met je vrienden is toch het leukste wat er is!

Informatieavond vrijwilligers
De activiteiten op het Doe-Week-terrein aan de Keersopperweg in Dommelen starten voor de kinderen dagelijks om 10.00 uur. Voor de vrijwilligers is er op donderdag 8 augustus om 19.30 uur een informatieavond in Café de Bommel aan de Bergstraat in Dommelen. Natuurlijk wordt er tijdens de Doe-Week op woensdag- en vrijdagavond weer iets leuks voor onze vrijwilligers georganiseerd…dus hou deze avonden dus ook vrij!!!

Met hartelijk groet,

Stichting Doe-Week Dommelen