De Zuiderpoort Events

Ben jij bijna jarig? Bouw dan je feestje in de Zuiderpoort, jullie hebben dan zeker een bijzondere en toffe dag!

Er is een heleboel te beleven, je kunt kiezen uit een sportief feest of uit een van de vele thema feestjes. Zit jouw feestje er niet tussen? Laat ons weten welke wens(en) je hebt en wij maken het alsnog mogelijk. Want ook bij de kinderfeestjes van zuiderpoortEvent is alles mogelijk!

Sportieve Feestjes
Sportfeest
Tijdens dit feestje in de sporthal of buiten kan er gekozen worden uit verschillende sporten of spelletjes. Te denken valt aan trefbal, voetbal, indoor hockey, slagbal en nog veel meer!

Apenkooi
Rennen, klimmen, en zwaaien, alles is mogelijk bij apenkooi! De gymzaal wordt vol gezet met toestellen en de kinderen zich heerlijk uitleven.

Springkussen
Een stormbaan in de sporthal met obstakels zoals kruiptunnels, een klim- en glijbaan, opstaande paaltjes en dwarsbalken. Dit springkussen is een spel voor de echte doorzetter. Ben jij de snelste? We willen het graag zien.

Waterstormbaan
Deze waterspeelbaan is voorzien van opstaande paaltjes, valkuilen en een klim- en glijbaan waardoor je in het water kunt belanden. Door de grote van de baan kunnen er duels aangegaan worden door twee aan twee – elk aan zijn kant – naar het einde te gaan. Ook kan er individueel de snelste tijd neergezet worden.

Themafeestjes
Pizzafeest
Tijdens dit feestje gaan we aan de slag als echte pizzabakkers! We maken eigen pizzabodems en bedekken deze met allerlei ingrediënten. Eén pizza eten we tijdens het feest lekker op en de andere krijg je in een echte pizzadoos mee naar huis, zodat er thuis ook van de pizza geproefd kan worden.

Cup cake feest
We gaan tijdens dit kinderfeest de mooiste (en natuurlijk ook de lekkerste) cup cakes maken. De kinderen bakken de cup cakes zelf en mogen deze daarna versieren met marsepein, glitters en andere versiersels. Aan het einde krijgen de kinderen de gemaakte cup cakes mee naar huis.

Piratenfeest
Aaaaargh, enter het schip en hijs de zeilen.... Het is tijd voor een echt piratenfeest! De kids worden omgetoverd tot echte piraten. Hierna is het tijd voor het echte werk: de zoektocht naar de piratenschat! Tijdens deze tocht moeten allerlei piraten spellen en piraten opdrachten uitgevoerd worden om zo bij de schat te komen!!! Benieuwd wat erin zit? Kom en vind de schat!

Prinsessenfeest
Welk meisje houdt er nou niet van om een echte prinses te worden? Nou wil je dat, kom dan snel naar de zuiderpoort voor een prinsessenfeest. Hier wordt je mooi opgemaakt, je krijgt nagellak, ook knutselen we koninklijke sieraden. Alles wat een echte prinses zich wenst. Komen er ook jongens op je feestje? Geen probleem, zij worden de stoere ridders. 

Praktische informatie

Recreatie
Sporthal Ja
Zwemmen
Kleuterbad Ja
Zwembad Overdekt,Verwarmd
Sport
Binnen/buiten Binnen