Center Parcs De Kempervennen

Bungalowpark De Kempervennen, nabij Eindhoven, staat bol van actie voor jong en oud!

Niet alleen voor heerlijke vakantie maar ook voor een dagje uit is er van alles te doen.

Indoor skiën in de winter of waterskiën in de zomer? Suizen over een van de twee meren met de Super Zip Wire, of snorkelen in het Leven in Zee-bad? In vakantiepark De Kempervennen kan het allemaal.

Met maar liefst twee meren is er heel veel waterpret te beleven zoals duiken, waterskiën of wakeboarden en het waterspeelparadijs Aquapark. Het strandbad heeft een prachtig uitgestrekte zandstrand.

Zwemparadijs voor groot en klein.

Aqua Mundo: dat is niet alleen een 62 meter lange glijbaan en een wildwaterbaan. In De Kempervennen vindt u in ons subtropisch zwembad ook nog een golfslagbad, kinder-doe-bad, sauna en Turks stoombad en kunt u zelfs snorkelen tussen de tropische vissen in het Leven in Zee-bad.

Skiën of snowboarden, u hoeft er niet helemaal voor naar de Alpen te reizen. Neen hoor: U beoefent uw favoriete wintersport gewoon in De Kempervennen. Het Montana Snowcenter heeft 5500 m2 echte sneeuw en is zomer en winter geopend. Ideaal dus voor als u voor het eerst op de latten (of het board) wilt proberen te staan.

De Market Dome is het kloppende hart van het park. In deze levendige wereld vol bloeiende planten ontdekt u de winkels, restaurants en cafés met gezellig entertainment. De mooie natuur op het park en in het aangrenzende natuurgebied leent zich bij uitstek voor een wandeling of fietstocht.

Meer actie en avontuur Voor wildebrassen of rustige types, voor sportievelingen of stille genieters: in De Kempervennen komt iedereen aan zijn of haar trekken. Een kleine greep uit het aanbod activiteiten:
- High Adventure Experience
- Klimmen
- Zip Wire
- Laser Battle
- Family Paintball
- Boogschieten
- Archery Tag

Praktische informatie

Lidmaatschappen
Lid VVV Ja