Belevingstocht Sporen uit het Verleden 1940-1945

Belevingstocht "Sporen uit het Verleden" door het centrum van Budel. Tijdens de belevingstocht wordt u meegenomen aan de hand van de vertellingen van Sjorske van Cranenbroek. Hij heeft in een oude kist op zolder "brieven gevonden" geschreven naar zijn opa en oma in Budel gedurende de oorlog (1940-1945). Een spannende belevingstocht volgt.

Gehoopt wordt ook bij deze gelegenheid de Engelse Veteraan Mr. Tony Delahoy te mogen begroeten. Mr. Tony Delahoy verbleef na de bevrijding enkele weken in Budel en heeft hieraan onvergetelijke herinneringen. Ondanks zijn hoge leeftijd hoopt hij net als in 2014 aanwezig te kunnen zijn bij deze herdenking in 2019.
Wij willen samen met Mr. Tony Delahoy en onze Wapenbroeders de boodschap uitdragen dat "Vrede en Vrijheid niet vanzelfsprekend is".

toelichting prijs niet bekend
  Van Tot Toelichting