Action Air Sports, Paragliding

Instructeurs met ruim 30 jaar luchtsportervaring in diverse disciplines en meer dan 15 jaar actief in de paraglidingsport. Met recht Paragliding Professionals.
Onze onderneming richt zich fulltime en professioneel op paragliding activiteiten. Wij willen niets liever dan zelf vliegen en het plezier van vliegen overdragen aan anderen.
De kennis en ervaring uit andere luchtsporten, het onderwijs en het bedrijfsleven vind je terug in onze bedrijfsvoering. Veiligheid van onze leerlingen, piloten en passagiers, een goede opleiding en een zakelijke maar ontspannen aanpak staan centraal. Belangrijk, maar helaas niet altijd vanzelfsprekend, in deze relatief jonge sport.

Een enthousiast en goed opgeleid team van ruim 35 man/vrouw, uitgerust met de beste materialen staat voor je klaar. Of het nu gaat om een eenmalige tandemvlucht als passagier, introductie- of bedrijfsincentivedag, een complete opleiding tot piloot, speciale vervolgtrainingen of een prachtige paragliding vliegvakantie, Action Air Sports is de aangewezen organisatie om dit te verzorgen.

Onze technische kennis is van hoog niveau en daarom zijn wij als een van de weinige organisaties in Nederland gerechtigd materialen te keuren (vliegmateriaal moet verplicht een soort APK keuring ondergaan).
Action Air Sports is derhalve het adres voor deskundig advies bij aanschaf van vliegmaterialen en toebehoren. Kleur en design is (helaas) vaak een aankoopargument, wij zijn echter van mening dat veiligheid, vliegeigenschappen en een goede match met de piloot veel belangrijker zijn, juist dat is onze expertise.

Overweeg je serieus om te gaan paragliden, maar wil je eerst goed kennismaken met onze sport, dan kan dat door middel van een Proefles Paragliding.

Pandijk Model.NdtrcItem.HouseNumber
6029 PA, Sterksel